Dorpshuis d'n Teut

Het Dorpshuis is een multifunctionele ontmoetingsplaats waar verenigingen in en om het dorp gebruik maken van de faciliteiten. Het wordt gerund door een beheerder, vrijwilligers en de verenigingen zelf.

Het Dorpshuis bezit een zwerfboekenkast, waar u boeken kunt pakken en eventueel ook weer terug kunt zetten.De gymzaal ofwel Teutenzaal is geschikt voor sportieve activiteiten maar ook voor (muziek)optredens.

De verschillende ruimtes in het dorpshuis zijn geschikt voor het organiseren van activiteiten of vergaderingen. Er zijn een tv, beamer, muziekinstallatie met microfoon en flipover aanwezig. Voor het gebruik van de ruimtes of het deelnemen aan de georganiseerde activiteiten loop gerust eens binnen.

Van maandag tot en met donderdag worden er activiteiten door verschillende verenigingen georganiseerd. Wilt u hierover meer informatie en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden neem dan contact op via info@dorpshuisborkelenschaft.nl of bel 040-2068342.

U bent van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:00 welkom voor een kopje koffie in het café of op het terras..

Huiskamerproject
Op donderdagmiddag van 13:30 tot 15:30 is het wekelijks gezellig vertoeven in de “Huiskamer” van het Dorpshuis waar de gasten zich bezig houden met diverse activiteiten, waaronder handwerken, onder het genot van een kop koffie. Kom gerust eens meedoen met deze activiteiten.

De eerste donderdag van de maand in het winterseizoen is het schaken, ook vanaf 13:30